Koláč do tvé redukční diety!!!
Kolik lidí mi kdy řeklo, že vločky s mlékem není jejich šálek kávy...
A víte co? Ani můj, na cereáliích s mlékem jen tak samo o sobě není nic skvělého. Hlavně je to jídlo, co Vás nezasytí..
Ke snídani potřebujete mimo zdroje vlákniny a sacharidů (což beze sporu vločky jsou) i dostatek bílkovin - řecký jogurt, vejce, šunku, tvaroh...
A na rozdíl od cereálií s mlékem to bude chutnat!!!
No a není řešení se každý den cpát chlebem s tvarůžky a šunkou... Proč ne? Protože SŮL!!!
Sůl nám brání v cestě za vysněnou postavou více, než si myslíte!!! Zadržuje vodu a tím i látky, co by z těla měli vypadnout co nejdříve pryč!!! Pak se nemůžeme dívat na ten náš hrbatý zadeček plný kráterů...
Neodbývejte se pořád jen pečivem s uzeninou a sýrem, raději si upečte tento koláč, budete mít sladké výborné jídlo plné bílkovin, vitaminů a minerálních látek, o kterých by se Vám v tom chlebu se šunkou ani nesnilo!!!
Co potřebujete na 4 porce?
- 160 g ovesných vloček - lze i bezlepkové Vilgain
- 4 vejce
- 1 proteinový pudding nebo tvaroh 250 g 0 %
- 1 banán na kostky
- Prebiotic sirup Vilgain 40 g
- Pistáciové máslo 30 g
- Čokopecky od Vilgain 40 g
- 2 jogurty Olma Klasik po 150 g (nebo dáte 1 protein pudding navíc)
Vše máte v mém WISHLISTU na Vilgain...
Není nic jednoduššího: Dejte do mísy vejce, rozkvedlejte, přidejte protein pudding 1 balení, 2 jogurty, banán, vločky, smíchejte, dejte do zapékací misky vystlané papírem na pečení. Nahoru polijte sirupem a pistáciovým máslem a posypte čokopeckami. Pečte na 180 °C asi 28 minut...!!!
LUXUS!!!
Pro suroviny se můžete zastavit i v obchůdku U Magnólie ve Velkých Pavlovicích, kde pro Vás hlídám zásoby!!!
Dobrou chuť!!!