Výživová poradkyně Mgr. Ing. Markéta Rozinková - změňte svůj život - Krásná postava ve Váš den

Krásná postava ve Váš den

BALÍČEK PRO NEVĚSTY: 

Svatba je jeden z důležitých okamžiků v životě. Je to den, který si chcete užít a odnést si krásné vzpomínky. Ráda vám pomůžu s tím, abyste se cítila skvěle a sebevědomě.

Využijte Balíček pro nevěsty díky kterému vše společně zvládneme a připravím vám takový stravovací plán, který pomůže dosáhnout vašich cílů – bez hladovění a hlavně zdravým a postupným hubnutím bez jojo efektu.

V rámci 3 měsíční péče získáte:

  • Komplexní analýzu třemi profesionálními přístroji, které zjišťují skladbu vašeho těla a poměr svalů a tuků, množství vitaminů ve vašem těle, stresový faktor, metabolický věk a další.
  • Tištěný stravovací plán napořád a na míru vašim cílům a potřebám, zaručující zdravé hubnutí nebo tvarování postavy či budování svalstva. Cca 120 stran informací, kombinací a vzorový jídelníček, návrh kvalitních a pro vás vhodných výrobků.
  • Cvičební plán na doma s ohledem na indispozice a preference.
  • Online přístup k receptům, videím a webinářům na 4 měsíce tak, abyste se mohla plně věnovat svým svatebním přípravám a nemusela si lámat hlavu s recepty.
  • Fotografování před začátkem a při posledním kontrolním měření, abyste mohla porovnat změnu .
  • V průběhu krátký online videohovor nebo telefonát pro motivaci a případné dotazy
  • Online podpora a coaching po celou dobu balíčku, ale nikdy neodmítnu pomoc a dotaz ani po vyčerpání balíčku ☺
  • Po měsíci od předání stravovacího plánu kontrolní měření na všech 3 přístrojích – celkem 3x kontrolní měření
  • Před ukončením balíčku úprava jídelníčku na stabilizaci hmotnosti nebo dohoda o dalším pokračování individuálně

A protože jde o váš velký den, ráda vám k tomu všemu nabízím 5 % slevu na e-shop na kvalitní doplňky nejen pro zdravé vlasy, nehty a pleť.

Kolik můžete zhubnout?

Z mé praxe je možné zhubnout i 6-20 kg během tohoto období – samozřejmě to závisí na vaší současné váze. Některé nevěsty s nadváhou mohou zaznamenat opravdu velký úbytek tuku, slečny s normální váhou zase zformují a zpevní tělo a zdůrazní své křivky.

Cena: 4 690 Kč

V případě zájmu mně napište na
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a dejte mně vědět, že máte zájem o Balíček pro nevěsty.